Beschrijving
Deze schep laat u toe sierlijke krullen of perfecte bollen te creëren voor uw smaakvolle ijscoupe of feestelijk nagerechtenbord. Sorbet en ijs mooi en bolvormig serveren is vanaf nu een koud kunstje! Gebruiksaanwijzing: voor ijskrullen plaatst u de schep verticaal met de bolle kant naar boven op het ijsoppervlak. Trek de schep langzaam naar u toe. Schep de ijskrul op en presenteer in een vlotte beweging op het bord. Voor bollen duwt u de zijkant van de schep in het ijs en maakt u een bolvormige beweging. Tip: om optimaal te genieten van de volle smaak van uw roomijs of de verkwikkende smaak van sorbet, serveert u deze best op -15 graden. Ijs kouder dan -15 graden is te hard en verliest aan smaak. Met deze schep kunt u ook mooie pureebollen, gehaktballen en deegbollen maken.
Let op: 7 cm is een groter formaat dan de gemiddelde ijsschep (normaal is circa 5 á 6 cm)